Nattstad

http://www.nattstad.se/amandaalevinaa

där hittar ni mig från & med nu, puss!

nattstad?

Funderar på att byta till Nattstad istället för blogg.se
Dels för att jag kan mobilblogga och lägga in bilder då och för att det verkar lättare och smidigare.
Någon som bloggar på nattstad ocht tycker det är bra? :)

My baby

Äskar den av hela mitt hjärta, den kommer aldrig svika mig och jag kommer vara med den precis hela tiden i tre år!

Gooood moorgon!

Kan inte fatta att jag faktiskt är uppe såhär tidigt och mamma fick sig allt en chock är vi kom ner för trappan vid nio och skulle äta frukost. Ingen av oss kunde sova längre och sen hade Michelle ställt sin klocka fel, så den började pipa osv vid 8 och då kunde vi inte somna om, haha.
Igår kväll så va det tydligen "fest" vid hembyggsparken och man skulle kunna säga att det var för mönsteråsgymnasie elever & park elever, så kanske inte redigt kände mig hemma där på så sätt men annars så var det hur roligt som helst & tillslut va vi nog runt 35 pers, eller något liknande.
Kul va det iallafall, uppdaterar er senare!


Mycket roligare!

Haha, könde att min bloggpaus inte blev så speciellt lång & men på något sätt är det mycket roligare att blogga nu när jag har macen. Vet inte om det är för att den är ny eller något, men roligare är det iallafall! så det kommer lite inlägg då & då.
Ikväll /inatt så sover bästa Michelle här och när hon kommer (snart förhoppningsvis) så ska vi dra ut och träffa lite folk. Kanon!

Testar datan lite.

Hähähäähähäh, testar nya datan lite. Min nya mac, hoho älskar den verkligen! Min nya pojkvän, som alltid kommer att finnas för mig <3<3<3<3<3
 
Hähähähäh, lite fina bilder bjuder jag på , hähähä.

skiter i dethär

är inte på någon blogglust alls längre. och dessutom så ser jag ingen anledning att blogga när ni inte kommenterar trots att bloggen går uppåt. Så nu tar jag en bloggpaos på "obesämd" tid. antigen kommer jag tillbaka snart, om en längre tid eller så tar jag bort bloggen helt och hållet. det återstår att se.


kolboda imon, data på fredag!

Imon åker jag till Kolboda med klassen och estetiska och stannar där tills i övermon! Kommer hem vid 20 i 12 & då åker jag direkt hem till Mönsterås! På fredag får vi ÄNTLIGEN dagen, som jag länktat! min lilla älskling, hihi.. maacccboookkkk!!
ska sova nu, va helt död idag! Godnatt! ;*

Woopwooop

Vet inte redigt vad jag ska säga! Dagen va jättebra och ja, åkte typ 4 mil för en timmes lektion, öh? Åt på subway efter och kollade lite i affärer. Känner typ ingen i klassen och alla är verkligen olika, finns inte en enda person som "passar" med en annan. Vi får en macbook (alla medieeleverna, inga andra *sjuktbra*) och slutar vid 11 på fredag. Dock är jag hemma vid ca. 6 på Tisdagarna, härligt! Menmen, det blir nog bra tillslut.

Imon bllir det Kalmar med Fanny, Alexandra, Fanny och kanske Michelle. Ska ha lite jeans osv, blir kanon!

pusss

Gooodmorgon bloggeeen!

Det är en pigg Amanda som skirver ska ni veta, haha.
Trodde jag skulle va jättetrött, men tydligen inte! :D
Vid kvart över sju kommer Malin till mig, vid 10 i 8 kommer Zacke och så tar vi bussen till Kalmar vid 8.02. Mackan går även på bussen vid Ålem, så sitter vi och pratar tills våran uppskrivning är klockan 10. Så sjuuuukt nervös! Gash ): Men har ju gått bra alla andra gånger, så förhpppningsvis gör det det idag också. Ska börja fixa mig nu, puss!

Haha, nervös? Ändrade dock dagen när han kommenterade, men ändå ):


Uscha

Är jättenervös, så ska tvinga mig själv att sova nu. Kommer försova mig, spilla på mina klöder, faila med sminket och ha en "bad hair day" imon, jag loovar. KAOS.
Satt klockan på halv 7, döda mig. Vill inte till skolan :( godnatt bloggen, önska mig lycka till!

Veckans blogg!

Nu såhär innan skolan börjar så tycker jag det är dax för en "veckans blogg". Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägg där ni skriver att ni är med (länka bloggen såklart) samt länka min blogg i eran.
Väljer blogg när jag tycker att jag har tillräckligt många "deltagare"
Lycka till!

Sommar 2012

Denna sommaren har både varit bra och dålig. Har lärt känna nya underbara människor och även fått bättre kontakt med gamla vänner. Men jag har även förlorat vänner, trist men life goes on?  Har skaffat mig bättre självförtroende, har blivit bättre på att vilja träffa andra människor och tar för mig mer. Är inte försiktig och blyg längre, utan vill jag göra något, gör jag det och kör mitt eget race. Det man kommer längst på?
Så mycket jag har skrattat detta sommarlovet, har jag inte gjort på länge. Har verkligen levt livet till 110% och haft så galet kul. Sena utekvällar, latitud, rix fm & stadsfesten, min födelsedag, midsommar, tältning på höskullar, fester hit och fester dit, har sovit över med underbart folk och haft mys, har lärt känna vissa personer på nytt, har ätit mycket pizza och haft månag filmkvällar med chips och dip. Lär ha gått upp minst 1854819 kilo, men det är ju min "dröm" att gå upp i vikt, så det är ju bara bra ;)
Måste bara säga att jag är otrolig glad över att ha fått upp kontakten med Michelle nu. Vi har gått i samma klass i tre år och innan dess gick vi på samma skola i ca.6 år, men vi har aldrig pratat som vi gör nu! Vi har setts ungefär en stund om dagen i 2 veckor & skrattat som aldrig förr. Haha, åh hon är helt underbar! Mår så fruktansvärt bra med henne,synd att jag inte märkte det mycket tidigare. Dessutoms är hon som jag, inte blyg, vill träffa människor och skrattar  åt precis allt.Hon är en av dem jag har tagit upp kontakten med, men även Rebecca Larsson, som är precis lika bra som Michelle, åh vad jag älskar de, helt underbara.
Såklart har jag haft motgångar och mått dåligt, som alla gör. hähä, men det har alltid fixat sig i slutändan och nu i slutet av sommaren så mår jag så fruktansvärt bra. Vet inte vart jag ska ta vägen, ut med det gamla och in med nytt. Ser också fram emot 3 grymma år på gymnasiet!
Så om jag ska beskriva min sommar med några få ord så är det; galen, rolig, underbar men även sorglig.
 
 
 

Städa - Fixa mig - Kalas - Michelle?

Hellu bloggen! Imorgon börjar allvaret och samtidigt som jag är fruktansvärt spänd över att skolan börjar så är jag samtidigt taggad över att träffa nya personer, ny skola, ny miljö och såklart nya härliga minnen. Idag kommer det ett inlägg där jag skriver om min sommar samt lägger in massa bilder, så kolla in lite senare.

Vet dock inte redigt när jag har tid att uppdatera för som ni läste på rubriken så ska jag ha kalas idag och sen ska jag träffa Michelle om hon kund. Ska lätt ta vara på sista dagen, haha! Men vi hörs när vi hörs, pussss
Gasssh, älskar denna tjejen, hon är helt klart bäst!

Utkast: Aug. 19, 2012


Haha


The typcial sverige.

Seriöst, vad är detta? Nu när sommarlovet är slut så kommer solen. Visst, det har väl varit bra väder, men hallå..... det har ju även varit dagar när det regnat också. Iallafall i mitten av sommarlovet ):

Dag 9 - Ett ställe jag har varit på.

 
Saknade Turkiet.

Godmorgon!

Idag vaknar jag super pigg och glad! Vet inte varför, men är verkligen extremt pigg! Men vem vet, kanske blir super trött om 10 minuter. haha ):

Igår så va det en bra kväll. Vi gick till hembyggsparken där zacke, emma, steise, dea, basse och grönqvist va.. dem hade väl en liten egen "fest" eller vad man kan kalla det. haha, det sötaste på hela kvällen lär ju ha varit att dem sjöng för mig när jag, Michelle och Becka kom!
Sen gick vi till ljugnäs och mötte Svante & Romas ett tag, men dem stannade inte så länge.
Va hemma runt 1 och då somnade vi som små stockar!
jaja, uppdaterar senare när jag vet mer om dagens planer! Hoppas iallafall att alla ni hade en lyckad kväll, för det hade jag!

jag kan också vara söt

 
Yeppyepp, såhär blir jag när michelle ska komma ♥♥♥♥
skojar, men ska iväg någonstans med familjen nu & sen runt 7 kommer Michelle, så jävla braaaaa!

Någon gång i mitt liv...

.. Så ska jag åka till USA. Och när jag väl är i Usa så ska jag besöka New york, Los Angeles, Miami och Las Vegas. Det ska jag spara till och åka till någon gång i mitt liv!
Jag menar, tänk att shoppa loss i New York, kolla på alla extrema villor och Hollywood skyllten i Los Angeles, bada i det blåååaaa havet och festa loss i Miami och chilla på Casino Royale i Las Vegas. Åh, vill bo i USA!
 
New york;
 
Los Angeles;
 
Miami;
 
Las Vegas;
 
 

Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.

Hm.. Jag har inget jag oroar mig för sådär speciellt. Alltså, jag vill ju leva ett långt bra liv och det är väl isåfall att jag inte skulle få göra det. Och sen likadant med min familj. Jag tror ni fattar :)

Cheap Monday.

Dessa jeans beställde jag igår från Nellys.com. Och jag hoppas verkligen att dem sitter som dem gör i mina drömmar! Beställde iallafall stoleken 26/34 så vi får hoppas att dem sitter perfekt!

Planer för idag!

God morgon bloggen!
Idag så fyller jag som ni vet, 16 år. Men vi ska inte ha kalas förens på Söndag ;)
Så idag vet jag inte redigt vad som händer, men ikväll så sover iallafall bästa Michelle hit. Alltså, det går inte att förklara hur glad hon får mig, hon är helt bäst ska ni veta! Så ikväll drar vi nog ut eller något, haha. Vi får se! :)
Idag kommer det även en "dag", hähä :)

pusssss
 

16 år wtf!

Är inte längre 15 utan 16. grymt ju?! haha.
Måste säga till mig själv att jag är grym som orkar med mig själv hela tiden. Mina pms utbrott och ja, jag finns alltid för mig själv. Ser fram emot ett helt liv med just mig ♥♥♥♥♥
 

Chrillar i solen

Hej bloggen! Sitter nu utanför Konsum och väntar på Mackan och äter godis. Haha, Michelle är här också! Sötisen laddade ner http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen åt mig så jag skulle kunna lägga upp bilder åt er, snällt ju?!
Imon fyller jag 16 år & på kvällen sover Michelle hos mig, kan nog inte bli bättre? Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da4ddf2b31b0b000939.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da4ddf2b31b0b000939.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da4ddf2b31b0b000939.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da4ddf2b31b0b000939.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da5ddf2b31b070009e8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da5ddf2b31b070009e8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da5ddf2b31b070009e8.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da5ddf2b31b070009e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da69606ee078200097b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da69606ee078200097b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da69606ee078200097b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2da69606ee078200097b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2dabe087c36a510009b3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2dabe087c36a510009b3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2dabe087c36a510009b3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2dabe087c36a510009b3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8a9606ee078a000a87.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8a9606ee078a000a87.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8addf2b31b15000950.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8addf2b31b15000950.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8addf2b31b0f0009b6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e8addf2b31b0f0009b6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e90e087c36a57000a08.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2e90e087c36a57000a08.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2f3de087c36a630009da.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563008/images/2012/pic_502d2f45ddf2b31b1400099b.jpg" class="image">


Fin/fult?

Åh, shit det va kaos förut!
Köpte från början blonderingsmedel och blonderade håret. Det blev helt kaos och håret blev gult?! Vägrade ha det så, så mamma åkta till affären och köpte en ljusblond hårfärg och det blev så otroligt mycket bättre! super bra blev det och jag är helnöjd! Som mamma sa "kanske va tur att vi slängde i den där blonderingen iallafall". Super fint blev det!
 
Lite bilder har väl ingen dött av?

klaaaar.

 
Äntligen klar! fyfan va kaos det vba förut, men nu är jag nöjd. Berättar senare och då kommer det även bättre foton. haha, puss!
 

Färga hår!

Nu blir det att färga håret.. vill ha tillbaka min bruna hårfärg..


Nä, skojar bara! Blond blir det såklart! Haha, kan tyvärr inte ladda upp bilder när jag bloggar från mobilen men jag lovar att ni får bilder sen ;)

Puss!

Shake it out - cover.

Woopwoop, hittade den andra vidon på youtube också, här kommer den! Gryma!
 

1 sekund.

Tänk.. att livet kan ändras så fruktansvärt mycket på en minut, ett samtal, en blick, en händelse osv. Tänk att en liten sak kan ändra så mycket i ens liv? Att en person kan få en att må så bra men också så dåligt. Att en blick kan få en att vilja sjunka ner genom jorden. Förstår ni hur jag menar?

Allt man gör i livet, har en mening (ja nu kanske jag inte menar att just den boken du flyttade på har en mening, men ni fattar). antingen en större eller en mindre mening. Till exempel att du kanske mår så mycket bättre om du tar avstång från en person som får dig att må dåligt eller att den killen du sprang in i på ikea är din blivande man och pappa till dina barn. Allt kan ändras såfort, på bara ett ögonblick.

Vet egentligen inte vart jag vill komma med texten, men det va bara en tanke som har slagit mig ett par gånger idag. Det har abslut inte hänt något eller så, men jag vet inte. Vart jag än kollade idag och såg människor så tänkte jag att den personen någon gång hade gjort ett redigt dåligt val i sitt liv och ett bättre osv. Jävla filosof jag är ): haha, ska smsa lite nu och sen sova. Vi hörs imon, godnatt!


Rix fm & stadsfesten, hähä.

Bättre sent än aldrig, right? (left,hah)
 
Hade tre helt underbara dagar/kvällar/nätter. Kommer aldrig glömma dem, lärde känna massa härliga människor, åh. Ta mig tillbaka?

Grymma tjejer!

Dessa tjejer är gryma och jag tycker verkligen att ni ska ägna 4 minuter i erat liv åt att lyssna på de! De gick i min paralellklass på park och är rikigt bra på att sjunga och spela gitarr. De sjöng även på skolavslutningen (dock inte denna låten) och jag kan försökra er om att jag inte va den enda som fcik gåshud. Så vackra stämmor! Dessutom så är båda söta och riktigt snälla, hihi.
 
 
 
De heter för övrigt Elin och Miranda!

In i duschen!

Nu har jag varit duktig och klippt gräset så nu blir det att hoppa in i ducehen & sen trampa hem till Michelle ännu en gång. Vi sov där inatt men när vi vaknade så märkte vi att dem inte hade någon el så då kunde vi inte platta håret, eller något. Så då stack vi hem hit och Michelle fixade sig här medan jag klippte gräset. Men nu är det min tur att hoppa in i duschen, platta håret osv. Haha, meninglöst inlägg, men jaja!
 
 

Hos Michelle.

Sitter just nu hos Michelle och chillar i hennes säng. Haha, vi har även lite godis, chips och saft så jag tror kvällen blir ganska lyckad! :D
Sitter även & väntar på att klockan ska bli 12 då jag ska försöka smsa Mackan (om 3-nätet kan fungera som det skaaa) och även skiva på facebook. Han fyller lixom 18?! åh, aw!

Ska snart ta och svara på lite frågor på Michelles blogg, kul! hih
Jag och min fina vän får stå för bilden i inlägget. HÄHÄ, sjukligt bäst är du! ♥



hoho

Efter att ha bakat hela förmiddagen (bokstavligen) så har Michelle kommit hit nu. Vi ska ta massa bilder och senare ska vi träffa Mackan. Vi kanske även sover över, men det är sånt man märker. Vi hörs senare! :D
 

Baka, Baka liten kaka.

Mmmmmh, idag ska vi baka! Haha, vet inte exakt vad det va vi skulle göra, men det va väl typ bullar, drömmar, tigerkaka, chokladmuffins osvosv. Massa gott iallafall!

Förresten, har sovit till 11 halv 12 alla dagar på sommarlovet, så nu ber jag mamma väcka mig vid 8 så jag ska vänja mig lite! Haha, sen när skolan börjat blir det att gå upp 6 halv 7 men förhoppningsvis så kan jag sova på bussen också. Tänk att skolan börjar om 6 dagar, lovet har gått alldeles för fort? Känns som att det va igår vi slutade 9.an och sprang ut ):

puss!

Lol - so true.


Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

 
Nu ska vi träffa Louise. Är med Becka alltså, haha. Senare kommer Mackan också! guuttt
 

Godmorrrrrrgon!

Idag ska jag försöka köra igång med dagarna igen, blev ju en aning kaos med dem i helgen, men sånt får man ta!
Idag så ska jag städa mitt rum (tro mig, det behövs verkligen!!!) och sen vet jag inte om vi ska klippa gräset också ):
Sen ska jag vara med Becka, underbart! Kanske drar ut och träffar Louise med, sånt man märker!

Blä, om en vecka så sitter jag i skolan & skakar av nervositet typ. Uscha, snackade som sagt med Frida igår och det kommer bli asum att gå på samma skola som henne. Sen har jag ju Malin i samma klass så det blir nog bra!

En bild som vi tog för någon helg sedan, loveu vännen. ♥

Godnatt!

Nu ska jag sova, haha. Har chattat lite med Frida om skolan osv nu! Känns skönt att ha några stycken man känner så man slipper komma helt ensam ):
 
Sovgott och dröm sött, för det ska jag göra.

Du har huvudrollen i ditt liv, ingen annan.


i'm baaaaaaack bitches!

Har ni saknat mig? klart ni har. Haha, nä men min helg har varit kanon och jag har spenderat den med härliga människor. Har skrattat så jag har fått ont i magen, lyssnat på bra musik, gått runt halva Kalmar mellan olika scener, träffat saknade personer och lärt känna härliga människor som kommer från olika delar av Sverige.
Har också tagit ganska många bilder, men dem flesta är kvar på mobilen men har även några på datan!

Snart kommer Ebba hit och då, får se vad vi gör.. men det blir väl det gamla vanliga ;)
Bjuder iallafall på en bild där det är jag och Lydia som jag lärde känna på Latitud, gash! Tycker om henne jättemycket, jättegó är hon verkligen!

Förlååååååååååt.

Känner mig usel, jag är usel på att blogga!

Men eftersom att det är stadsfesten nu i helgen så tar jag en lite bloggpaus och kommer tillbaka på Måndag!
Då har jag nog även en massa bilder osv! :D

Ha en fortsatt bra helg, pusss

Gaooooolen kväll.

Igår så åkte jag, Mackan, Michelle, Tom, Becka, Joel och Felix in till Kalmar för att gå på rix fm. Träffade även Lydia och Moa, som jag lärde känna på latitud & det va ganska drygt men blev roligt då och då. Haha, när vi sedan skulle hem vid halv 12 så va det extrabussar och skit men ja, vi va hemma vid ett tiden iaf!

Ikväll åker vi in igen & hoppas på att det blir roligare.

puss :*

Woohooo

Nu drar vi snart till Kaaalmarr för lite riiix fffffffffffm! :D
 

The typical jag

 
Vare gång jag äter chips och dipp så måste jag ha kvar gafflen eller skeden i skålen. Sedan måste jag blanda då & då också.. haha :(

Även vi kan vara söta! :)

! :)Såhär väntar vi på Michelle, hähä.
 

duktig tjej.

Hihih, att ta sprutan tog bara 5 minuter och det kändes knappt. Eller ja, det spände lite i armen när hon sprutade in det där. Men annars gör det inte ont! :)

Snart kommer Becka hit, sen lite senare Michelle. Sen fixar vi oss osv, sen blir det rix fm med en massa fler. Hihih, vet dock inte redigt vilka det blir så skriver inte en massa namn ifall det blir ändringar ;D
 
Vet inte om Dag 7 kommer upp idag då jag inte vet säkert vad jag ska ha på mig.. Haha, och det va det jag skulle visa idag ;)
Men vi fårse...
 
Söött;

Uppe med tuppen!

Idag är jag minsan upp med tuppen, nästan. Men detta är extremt tidigt emot vad jag brukar vakna ): Känner att jag kommer att vara DÖD första skoldagen när jag ska upp vid halv 7 ):
Men jaja, snart ska jag iväg och ta spruta, mot livmoderhalscancer.. hähä, sen kommer Becka hit. Vi fixar oss och sen åker vi ett gäng in till Kalmar för rix fm. Sounds goooood!
 
hej efterbliven.

 
looove the song!

Tips - Lotion för problem hy.

Jag är nästan säker på att jag inte är den enda personen i världen som får finnar, hudirritationer eller blemmor ibland. Det är tråkigt, ful, irriterande, kan göra ont och är jobbigt. 
När jag var i Ullared med mormor och morfar så berättade jag detta för mormor och hon sa "jag har en kräm som du kan testa". Testa krämen under natten och när jag vaknade kännde jag redan resultat. Den är jättebra och det blir skillnad!
 
Det enda man behöver göra är att ta på lite lotion innan man ska sova, inte på hela ansiktet.. Men på det stället man har ex. en finne på. Sova med det under natten och sen på dagen, så har den torkat ut. Kanske inte helt, beroende på hur stor finnen är. 
 
Ett plus är att den inte är testad på djur, men ett minus är att det endast är 25g i och den kostar lite över 200. Vilket är ganska mycket! Men man behöver inte ta mycket alls och den håller i ett tag. Så det kanske lönar sig tillslut. Tyvärr vet jag inte vart man kan köpa denna, men om det är någon som är intresserad så är det bara att kommentera så hör jag med mormor min ;)
 
 
 
Nu ska jag spela sims och senare kommer Ebba. :)

Dagens hiss och diss.

  • Det är rix fm i helgen, som jag ska gå på med olika määänniskor.
  • Jag är taggad inför skolan.
  • Min blogg går bra, hihi
  • Fick någon kräm av mormor som torkar ut finnar och såna där små knölar som är påväg att bli finnar och den är ASBRA.

 

  • Jag orkar inte göra en header.. någon som kan hjälpa mig? kanske med hela designen, hähä.
  • Jag har huvudvärk.
  • Jag har en finne vid näsan som gör sjuuukt ont och är irriterande, men ska ta mormors superkräm på :):):):)

Länkbyte!

Tycker att alla ska kolla denna snyggingens blogg! Hon har en jättebra blogg där hon uppdaterar ofta, lägger ut många bilder, hon har mycket filmtips och ja, bloggen är väldigt bra! :D
Sen kan ni även kolla hennes fotoblogg som ni hittar HÄR.
 
Sen har ni hennes vanliga blogg HÄR.
 
 
 
Vill ni också ha ett länkbyte? kommentera isåfall, puss

Dag 6 – En bild på mig och min bästa vän.

Becca är min absoluta bästa vän, som vet precis allt om mig och som jag vet allt om. Som jag har sjukligt roligt med och som betyder obeskrivligt mycket för mig.
 
Sen har jag även andra, jättebra vänner.
 
 
 

4 bilder från igår :)

Orkar inte lägga ut alla, så tar några då & då :)

Svar på kommentarer!

Johanna; Tack så mycket :) Ja, det är finfint,hur är det själv :)?
Maya; Hm, jag gör som jag alltid har gjort, eller som man gjorde innan den nya "bloggdesignen" kom.. Kanske är fel på din blogg? eller ah, du förstår hur jag menar ):
Hilda; Okej.. tack detsamma! :)

Bildbomb?

När jag kommer hem så kommer det upp en extrem bildbomb från idag med både mig och Michelle på bilderna.
Om ni villl se det?

Svar på kommentarer...

... Kommer senare :D
Är just nu hos Ebba och tar några välbehövliga snack, haha.
Så skrirver när jag är hemma. pussss

Gästbloggade liteee.

Gästbloggade nyss hos bästa Michelle, så tycker alla kan kolla vad jag skrev för roligt :D
puss

Hahah, så kul.


Liet biilder :)


Michelle is heere! ♥

Söta är vad vi ärrr.

Svar på kommentar!

Hahah, ja.. det gjorde jag (a) <3

Dag 4 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag vann en miljon så hade jag först köpt massa kläder, skor, smink och andra "nödvändiga" saker. Sedan hade jag ju haft en jäkla mycket pengar kvar så då hade jag lagt undan en hel del. Sen hade jag även skänkt bort pengar, till olka fonder.. och sånt som jag skrev om för någon dag sen. Gett till min familj & släkt och till vänner som behövde. Mja, lite olika alltså! ♥

Sudda, sudda bort din sura min!

Mjo, det har jag gjort under dagen :D
Tror inte att jag skrev det, men jag vaknade i morse, vid typ halv 9 och hade så sjukligt ont i bihålorna. Herregud, det gjorde verkligen hur ont som heeellslt ): Så tog en ipren och en Sinova (tabletter för bihåleinflammation, som vi köpte förra gången jag hade det) och somnade om. Hade dock lite ont även när jag vaknade, men nu är värken borta och jag är glad :D

Sitter just nu & smsar med Michelle. Viii ska snart ses ett tag, för jag har super duper mega tråååkigt & har haft i stort sätt hela dagen.. såå ja, vill ha kul nu ):

En bild sen vi va senast.. Har ni tänkt på hur snea mina ögon är?! ):

Hjälpa mamma!

Sov ända till tolv (!??!?!) idag, men gick upp vid ett och åt frukost så mamma va lite smått irriterad :')
Nu sitter jag aoch laddar ner musik samtidigt som jag smsar med Frida om första skoldagen. HÄHÄ, är jättespänd! Men det är skönt att ha några som man känner iallafall.
Idag vet jag inte exakt vad som händer, ska hjälpa mamma att städa uterummet nu & sen ja, får vi se ;)
Ni får ha det så bra, så hörs vi senare!

pussss

Dag 3 - mina drömmar.

Hm, har egentligen ganska många olika drömmar.. Men kan ju ta dem "vanligaste" om jag säger så.
Jag drömmer väl egentligen det alla andra drömmer om. Ett bra liv, en snygg man (haha), mycket pengar, fint hus och bra jobb. Sen att min familj och släkt ska ha det bra. Jag vill leva länge och såklart också ha ett bra, friskt liv. Dessutom så vill jag försöka göra någon nytta i världen, kanske inte något som märkst "direkt" eller så att alla ska veta att just jag har gjor det.. Men exempel ha ett fadderbarn, eller skänka pengar till en fond eller något.
Sen skulle det ju inte sitta fel med en modellkarriär, hähäh.. Men som sagt, detta är ju bara mina drömmar ;)

Vilken natt..

Herregud!
Inatt när jag och Svante skulle sova så bad han mig helt plötsligt att vara tyst. Jag smög försiktigt och tände taklampan och percis (skojar inte, precis, preciiiiis) när jag tände den så small det till i hela rutan. Blev verkligen livrädd och hjärtat pumpade i 250. Vi trodde bara att det va några som knackade fönster lite här och där så sket i vilket. Men imorse när jag vinklade persinerna så såg jag att det va ägg på hela ruta och på fasaden. Så det va bara att börja plocka skal ":)" Vi tog även trädgårdslangen och sprutade av rutan. Dock tror jag att jag var mer blöt än den, då Svante sprutade på mig istället ):
 
Menmen, vid halv 4- 4 tiden så åkte vi hem till honom. Åt mat och spelade kort med hans mamma & moster. Tog bussen hem vid halv 8 tiden. Nu ska jag snart borsta tänderna, ta bort sminket, kolla bloggar och sen somna till en film. Men innan jag somnar kommer dag 3 ut!
 
Btw, ska ta livmoderhalscancer sprutan på Torsdag och undrar om någon av er bloggläsare har tagit den och isåfall om den gör ont?!
 

The typical jag

Jag har en ganska konstig vana faktiskt.. Om jag är inne på facebook och jag ser en status som har varit inlaggd i ex. 15 minuter.. Och det är 14 gillningar på så mååste jag gilla den. Så det blir 15 - 15. Haha :(

Uber bra låt!

Ända sen jag såg filmen "jag saknar dig" har jag verkligen älskar låten hur mycket som helst. Åh, så fruktansvärt bra är den! Ailu är dessutom en redig läckerbit, hähä.
 
 

Louis Tomlinson

Trodde att jag aldrig skulle skriva detta.
Men Louis Tomlinson från One Direction är faktiskt, jävligt snygg.
Haha, har ALDRIG gillat den gruppen och jag tycker att det är lite gayvarning på låtarna (ungefär som Justin Biebers) men idag när jag såg ett program dem va med i så reagerade jag på hur snygg just Louis är?!
Har faktiskt aldrig sett dem så noga på bild, men som sagt. Jag fastnade bara för just honom. Haha, alla va småsöta men Louis va redigt snygg?
 
Kolla själva;
 

Dagens hiss och diss.

 
  • Jag fyller 16 år om 13 dagar.
  • Jag har tacogrejer hemma ♥♥
  • Jag ska köpa chips och dipp sen.
 
  • Skolan börjar om ca. 2 veckor.
  • Jag är trött.
  • Jag har huvudvärk.

 

 

 
 

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Becca.
Hon var här en snabbis förut, innan hon åkte till Oskar och vi pratade lite. Men ja, henne skulle jag vilja träffa just nu. Ska man skriva varför också? :')
Jo, jag gör det!
Hon är min bästa vän och får mig att skratta oavsett vilket humör jag är på. Vi gör galna saker tillsammans & är allmänt störda. Men man lever bara en gång, så varför inte sticka ut lite extra och göra dem där galna sakerna som kan förändra en hel dag? När jag skrev den senaste meningen så kom jag på en sak - Man skulle kunna säga att det är vårat motto i livet. Iaf när vi umgås. Haha, vi tänjer värkligen på gränserna ibland & kan skratta åt redigt äckliga och brutala saker.
Oavsett att hon är med Oskar väldigt mycket, så glider vi inte ifrån varandra. Klart vi har gjort det lite och tjaffsar lite då & då. Men sånt får man leva med? Jag vet att hon älskar mig lika mycket som hon alltid har gjort. (♥♥♥♥♥♥♥♥) Nä okej, ska inte överdriva. Men ni fattar poängen. Oavsett om hon är med Oskar så vet jag att hon bara är 10 siffror bort. Sms eller samtal spelar ingen roll, hon får mig glad oavsett.
Men henne vill jag träffa för att det var ett tag sen vi va och för att jag just nu känner för att dampa loss ordentligt, med den finaste vännen men kan ha.
HÄHÄ, påtal om henne.. Nu ska jag kolla lite gamla videos, ha det bra! :*
 
 
 
Älskar dig finaste du ♥

Trött som ett aaaaaaaaaaaas.

God förmiddag allihopa!
Det jag skrev igår stämde inte alls märkte jag. Haha, träffade inte Becca, va inet ute någonting och jag uppdaterade inte "senare". Fyfyfy.
Anledningen till att jag inte uppdaterade var för att Svante sov här & då kände jag inte för det. Men nu har han åkt hem, så nu kan jag passa på att uppdatera! :D

Idag vet jag inte vad som händer, ska iallafall ut och träffa Mackan & några sen. Tror jag, om jag orkar. Somnade typ.. halv 4 inatt. Varför? jo, vi kollade på två filmer & den sista va väl slut vid halv tre eller något. Kommer inte ihåg va den hette, men den handlar om en klass som skulle på en konserttävling iaf. Jättebra va det!
Sen va det varmt i hela huset, så kunde inte sova för det.. Jaja, somnade iaf till sist och vaknade runt halv 1.

Nu ska jag gå och kissa, sen kolla lite bloggar och slösa bort mitt liv på datan. Sounds fun.
kommer lite andra inlägg idag också, bland annat dag två!

puss

Vad händer idag, jaoo?

Idag vet jag inte redigt vad som händer. Har plockat iordning på mitt rum nu & lite sååndär. Tror iallafall att jag ska träffa Becca ett tag sedan, sen kanske jag stannar ute ett litet tag. Sånt man märker :)
Uppdaterar senare iaf, puss :D
 
Idag är jag iaf på bra humör! ;*
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag älskar småbarn.
2. När jag förstod att leverpastej va gjord på lever slutade jag äta det.
3. När jag träffar nya personer är jag blyg, men om jag känner mig "hemma" bland dem kan jag va helt crazy.
4. Jag hatar när personer klagar på att  "det inte finns något att göra/säga" när dem själva sitter som ugglor och sover typ.
5. Jag är otroligt lat och orkar bara röra mig om jag vet att det finns godis, chips, eller annat gutt i köket typ. Har sagt till mig själv att jag ska ut och springa.. Men det blir aldrig av. *suck*
6. Jag skulle vilja leva mitt liv som Kenza. haha :')
7. Jag är slarvig, hähä. Oftast gör jag saker så jag blir "halvnöjd" och sen skiter jag i det. Vilket resulterar i att vissa prov i matten har gått sådär, för att jag gör mycket slarvfel ;) Får ta tag i det på gymnasiet.
8. Jag har förövrigt ganska lätt för skolan.
9. Vill jag ha något, kämpar jag för det. (förstår ingen mening att vilja ha någon/något om man ändå inte går in helhjärtat och inte kommer ge 110% för att få det)  Hoppas ni förstår poängen?
10. Jag är 1,80 lång & trvis inte med det.
 
 
Nu vet ni :)

Kör på en sånhär?

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Mina drömmar.
Dag 4 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 5 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 6 – En bild på mig och min bästa vän.
Dag 7 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 10 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 11 – Någonting jag ångrar.
Dag 12 – Vad jag åt idag.
Dag 13 – Min favoritfilm.
Dag 14 – En låt som får mig att gråta.
 
Börjar om någon timme, hähä.

2012-08-02

Linne - Öland
Shorts - HM
 
 
Fyller år om 15 dagar, asum ♥♥♥♥♥

Hjälp mig?

Åååh, en ska jag verkligen gillar är att skriva långa texter om olika saker. Älskar att göra berättelser eller andra skrivuppgifter på svenskan och när jag väl kommer igång földar fantasin som aldrig förr. Love it!

Iallafall, känner för att skriva ett åsiktsinlägg, men vet inte om vad?!
Så om ni, mina kära bloggläsare (inte alls fjäsk.. hehehehheh) kunde kommentera olika tips som stör er, eller bara något ni vill läsa min åsikt på så fixar jag det. Den som skirver den idén jag bestämmer mig för att ta, den personens blogg kommer jag länka i ett inlägg, om personen har blogg vill säga!
 
Så det jag vill ha kommentarer på är;
- Vad som stör er.
- Saker ni vill ha min åsikt på.
- Något annat som man kan skriva lång åsiktsinlägg på.
 
Pussss

Satans klt.

Detta beskirver min hemresa gaaaaanska bra. HATAR klt, dem kan ta sig någonstans. Skulle varit hemma kvart i 8, va hemma kvart i 9. Kul att sitta där i en timme, hähä. ":)"

hähä

Uppdaterar snart, är påväg hem. Kommer även oitfit och sånt sen, puss

Godmorgon bloggen!

Idag skiner solen så ska snart dra på mig bikinin och ta en sväng med gräsklipparen tror jag. Senare så vet jag inte redigt va det blir, kanske Ålem.. sånt man märker. Höhöh, men jaja.. Slänger in dagens outfit senare skulle jag tro!

puss ;*

Skitiga speglar och flottig lins.

Detta köpte jag på Öland. Ett rosa linne för 129,- & ett vitt rolling stones linne för 79,-
Märkte dock när jag kom hem att det rosa va helt snett, men jaja ):

Läs tjejens blogg!

Tycker att mina läsare kan sprida sig till denna bloggen. Hon skriver bra, har mycket (och då menar jag MYCKET) bilder och hon gör ganska många inlägg om dagen. Dessutom så kör hon också "någongång i mitt liv.." så det kan ju va intressant att läsa om henne också! :)

Hooooooome!

Kom nyss hem från Öland. Kan tyävrr inte slänga upp några bilder, för min mobil är död & den laddas just nu. Det tar en jäkla tid att ladda upp den så lika bra den får ligga så jag kan dra ut snart, hähä. Eller snart & snart, när den är fullladdad!

Iaf, dagen har varit kanon. Handlade två tröjor, visar sen! Åt glass och spelade mingolf med Malin, hennes mamma & pappa som kom till Brogholm. Dem är egentligen på böda, men ah ;)
Sen åt vi också kebabrulle, som jag har varit sugen på i ååååår typ. Gick och kollade på båtarna och ja, hade det allmänt gutt.


The typical jag

Haha, med tanke på att jag ska skriva typiska saker om mig, vad passar då bättre än "the typical jag" som namn på kategorin?! Smart chey häär ja!
Så ja, ett inlägg någongång ibland där jag skriver om en eller flera saker som är typiska för mig. (hur många gånger har jag nämt det?!)

I detta inlägg kör vi e sak.. nämligen att när jag har mens så äter jag konstant! Är hungrig heeeela tiden. Eller inte hungrig, men sugen på olika saker. Det kan va allt från mjök, till frukt, till godis till pizza. you name it, allt möjligt. Riktigt jobbigt läge för mig om vi inte har något hemma! ):

HAHAHA, kul ju!

Jag hade varit inne på systemet och köpt mig en påse självförtroende, när jag kommer ut ser jag snuten som skriver ut p-böter. Jag går fram o säger:
-Amen va lite snäll då, jag va ju bara inne i 6 minuter. Men han fortsatte skriva, så jag sa:
-Har du inget bättre för dig, snutjävel?!
Och då skrev han ut en till. Efter en stund när det satt en halv telefonkatalog på vindrutan tänkte jag: Lite kul ska man ha, och så gick jag till min bil.

Mot Öland!

Idag var jag upp med tuppen, vaknade redan vid 8. Sitter iallafall på busaen mot Öland nu med mamma & Adam. Antingen så hörs vi när jag kommer hem eller så skriver jag ett inlägg när jag har tid.
puss!

RSS 2.0