Ett inlägg lite snabbt!

Nu sitter jag i stugan på Ullared och ska snart dra mig mot sängan. Är jättetrött! Gick upp vid 6 idag och var inne i affären vid halv 8. Har handlat så sjukt mycket som ni får bild på när jag kommer hem! Puss

färdkost - tidsinställt.

Heh, köpte chips för någon dag sen, som jag totalt glömmt bort att jag hade.. oöppnad va den med :D
Så detta tog jag med mig när vi åkte till ullared igår :d fruktansvärt gott, hatar att åka bil och inte äta något, uscha.
 

Svar på kommentar! ♥

 
Först.. Måste jag bara fråga vem är du? haha, vet endel Ida i mönsterås, men har ingen aning om vem du är! Så om du skulle vilja skriva efternamn, så skulle det va jättebra :)
 
 
Och sen, tack så mycket! Det värmer att "läsa" det. Hoppas att du står ut med att bloggen inte kommer uppdateras så mycket över helgen? ):
Och ja, jag var vid Netto idag och pratade i telefon, kollade säkert på dig.. men det är inget jag kommer ihåg.. tyvärr! ♥
kram

Bloggar jag läser dagligen

Tänkte tipsa om några bloggar som jag läser dagligen och varför jag gör det också!
 
Hanna - Läser den dels för att den är bra. Hon skriver om sin vardag, träning då och då, kläder, mode och så vidare. Väldigt varierat. Hon har mycket bilder, en bild i nästan varje inlägg. Vilket är ett bra! Sen så skriver hon iaf ett inlägg varje dag, vilket också är bra! Så den tycker jag verkligen att ni ska kolla, dessutom så är hon hur söt som helst.
 
Johanna - Älskar bloggen! Hon bloggar om vardagen, hennes outfitar (?), åsikter ibland och så har hon många många bilder! En del bilder hon tar är riktigt fina, så denna bloggen tycker jag också att ni ska kolla! Dessutom så är hon riktigt snygg.
 
Kersin - En underbart snäll och söt tjej som gick på skolan jag nyss slutat. Hon går dock fortfarande kvar. Hon bloggar om sin vardag, lägger ut bilder som hon har tagit, hon ger tips om olika saker och ja, bloggen är bara bra!
 
Mjo, det var tre av dem dagliga bloggarna som ligger under favoriter jag läser. Har ca. 15 till som ligger där, men några av dem kan vi ta en annan dag! Hihi, hoppas verkligen ni kollar tjejernas bloggar nu, för ni kommer garanterat inte ångra er. Lovar, puss

On our way to Ullared!

 
Nu sitter vi i bilen påväg till Ullared. Mormor hade köpt varsin påse bilar till mig och Adam så nu sitter vi och äter det (a) Vet inte redigt vad jag ska köpa på.. Men det lär ju aki kläder, massa smink, hud produkte, skor och en platttång. Men vem vet, kanske kommer hem med hela ullared? ;) puss!

Dagens ouuuutfit.

Fixade iordning ett kollage lite snabbt på vad jag har på mig och hur jag ser ut idag, asum.
 
 | Linne - Gina Tricot | Tubtop: h&m | Shorts - Avklippta håliga jeans- BikBok

Mot Ullared!

Nu ska jag börja (!!!!!!) packa, fixa mig och städa på rummet. Om tre timmar, så ska vi stå vid mormor och morfar färdigpac´kade, klara och redo för att äta sedan åka. Så ja, har endel att göra. I min säng är det salt efter popcornen, det är popcorn på golvet, glas här och där, popcorn skålar and so on. Hade filmkväll här igår med Basse, Zacke, Emma och Louise. Trevligttrevligt!
 
Lite senare idag, eller imon? Så kommer det upp en svingullig kommentar, som ni måste se och sen såklart ett svar på den :)
 
Ska också försöka hinna med att göra tidsinställda inlägg, men det beror på om jag hinner eller inte, är lite stressad. Annars så kmmer det upp mobilinlägg, dock inga bilder eftersom att jag inte kan laddda upp det med mobilen... ):

Ska iaf försöka slänga upp en outfit innan jag åker, puiss och kram och ha det bra tills på Söndag!

Puss :*

Mot hopptornet!

Möter upp Zacke, Emma och Louise vid konsum nu, sen drar vi vidare till hopptornet, nicebajs!
 

God morgon!

Eller god middag kanske jag ska säga?
Hm, ja.. nu ska jag ta på mig något lätt, sen gå ut och plocka ogräs i någon timme. Smsar med Zacke samtidigt.. hah, vi planerar något vi kan göra idag.. Vi vill göra något kul, men vad för kul kan man göra i Mönsters lixom? Hm, ingenting! Så det är lite svårt.

Bloggar snart, puss

fiiint.............

Åh, så glad!

Vet inte vad som händer, men min statistik har höjts något enormt dem senaste dagarna, nämlen 15-20 unika läsare. Glad tjej! Fortsätt så, ♥
 
 
Mackan kom till mig runt 4, halv 5. Vi var här ett tag, sen gick vi till hamnen och mötte Emma, Louise, Hanna och Zacke. Va ute till 7 tiden sen stack vi hem till mig och kollade på film. "rec 2". Fyfan vilken film. Visst, den va otroligt bra och så, men jag tycker verkligen inte om när folk blöder från hela kroppen, gör olika ljud eller plötsliga händelser - skräck med andra ord ;)
Och det va ju denna filmen, så ah.. hehe.. Blev rädd då och då. Men jag klarade mig igenom filmen och när den väl va slut, så va den väldigt bra i helhet.
 
För er som inte har sätt den så handlar den om ett hus, som har en infektion som sprider sig när man andas. Dem som går in i huset, får inte komma ut eftersom att dem då är smittade. Sen är det en "doktor" som försöker hitta motgiftet och då måste ha han ha ett provrör blod, som finns någonstans i huset. Han får tillåtelse att gå in där, tillsammans med några människor som har gevär, pistoler osv. När dem är inne i huset så blir dem attackerade av zoombie liknande människor, som är ute efter att bita dem "normala" människor, för då blir dem också zoombies. Ja, det är typ filmens helthet, sen händer det såklart en massa där emellan ;)
SEVÄRD är den iaf!
 
mjo, gillar ni såna scener så är filmen något för er. Är säkert bara jag i hela Sverige som inte sett den, men ifall ni skulle va lika efter som jag, så bör ni se den någongång i erat liv!
 
 
Nu blir det att ta bort massa popcorn smulor från sängen och sedan sova.

Hoppas ni har haft en bra dag, vad har ni gjort? :)
 
Puss!

J**vla Åska.

Vart är solen? Varför står inte termometern på 20+? Varför är jag vid datan, när jag borde va på stranden? Varför har jag jeans, när jag bör ha shorts och linne?
Jo, för att detta är Svensk sommar. Regn, åska, blixtrar och skitväder. Åh, va sur jag blir. Vill ha sol och värme. Suck.

Va hos tandläkaren förut, det gick jättebra, dem va stota över mig :')

Hahah, kul!


Mot tandläkaren..

Va lite kul, för igår.. Vid halv 10 tiden så ringde telefonen, Adam svarade och kom in med den till mig. Jag låg och sov och hatar verkligen att bli väckt av en ringande telefon -.- Så jag blev väldigt arg, iaf.. Tandläkaren ringde och frågade om jag kunde komma till dem idag, vid 10 i 11, vilket jag också skulle. Sov hos Natta inatt, glömde bort tandläkaren totalt och fick en ny tid vid 10 o 1. Så ah, ska snart åka. Haha, pinsamt :$
 
Facelook.
 
Nu ska jag snart cykla, hörs sen ;*
 
- Veckans blogg.
 

Iphone 4s vs Samsung Galaxy s2

  
 
Hjälp mig att välja, har beslutsångest!
Men det lutar stort mot samsugen, så fruktansvärt snygg!

Haha, så söt.

 
Såg nyss att min mormor hade kommenterat inlägget, haha. Så söt.. Men mormor.. det ska vara tvärt om ;)
Förövrigt så har jag världens roligaste och bästa mormor.. hihihi! ♥

Dagens outfit & facelook.

 
| Tröja - h&m | Jeans - h&m |

Dagens planer!

Har inte dirket några planer på dagen, blir nog att dra ut lite senare skulle jag tro, om värdret håller i sig vill säga. På Lördag åker jag till Ullared över helgen med mormor och morfar. Så då blir det antagligen ingen uppdatering.
Slänger in outfitn och det senare, puss
 
Veckans blogg.

Kungen av pop

 

Skillnad?

Aaaah, detta är jag idag (eller sen några dagar sen) och sen jag förra sommaren. Någon skilllnad? Njaaaaa, skulle nog mer påstå att tjejen på den högra bilden har med självförtroende, är modigare, är gladare och mår bättre på insidan bara. Det är nog den största skilllnaden skulle jag tro. Den största synliga skillnaden är såklart hårfärgen ;)

Muuums

Kebab, pommes, gurka, coola och sås. Najjjs.

Ska snart gå ut, hörs.. puss

Vinnaren av veckans blogg är....

..... den HÄR bloggen.
Tycker att alla ska kolla in då tjejerna som driver bloggen är riktigt söta och snälla. Bloggen är förövrigt också rikigt bra och rolig att läsa. Dem skriver om lite allt möjligt. Så tycker att ni ska kolla in.
 
Puss
 

MIHIH

Väljer dagens blogg imon, är verkligen så sjukt trött så ska sova nu.
 
Vi hörs, puss

H.e.l.t. s.l.u.t.

Det känns verkligen i kroppen när man har varit ute typ tre dagar/nätter i rad. Shit, så slut jag är. Orkar inte ens sätta mig normalt i soffan, så idag.. har det varit chillmode heeeeela dagen och det ska det fortsätta vara. Vet inte om jag drar till Natta senare eller om jag stannar hemma. Sånt man märker ;pPppPppp
 
Igår så var jag ute med Mackan, Johannes, Natta, Felix, Joel, Berra osvosvosvosv, en mängd olika personer iaf och såhär såg jag ut:
 
Nu ska jag gå och utforska alla skåp som finns, bara för att jag kan & är så fruktansvärt godissugen eller något annat.

woopwoop

Gårdagen var kanonbra.
Den började att jag åt jordgubbar och mjölk till frukost & sen åkte vi till mormor och morfar och åt "midsommarmat". Åkte hem och bytte om, gjorde mig klar osv. Träffade Natta vid stationen och vi i gick till Statiol. Väntade in alla typ, köpte en hotdog och gick där ifrån. Vi rörde oss mot hembyggsparken och såklart, så började det SPÖREGNA! blääää, så vi gick hem till Tova och ah, satt på hennes altan och lyssnade på musik och tog det bara lugnt.
Gick sedan ungefär från ljugnässkolan, i ÖSREGN och råkade såklart kliva i vattenpölar, usach. Va en aning blöt när jag kom hemm. menmen, sånt får man leva med :')

Två bilder sen igår, fint!

 

Fortsätt att tävla i veckans blogg i inlägget under, puss


Veckans blogg!

Kör på en veckansblogg såhär på midsommarafton!

Så kommentera att du är med och länka mig i ett inlägg på din blogg.
Vinnaren blir länkad i varje inlägg en vecka framåt, lycka till! ♥
Btw, vinnaren dras på Söndag.


Kommentera på nudå.

Skin Skin som den sol du är

Nu ska jag lägga mig på studsmattan och soollllaaaa, senare så blir det att träffa vänner i think! Ha en bra solig dag, puss
 
Juuuuuuust nuuuuu, jao

Hjälp kanske?

Eftersom att det är ni och inte jag som läser bloggen så är det ju en fördel om ni gillar det jag skriver. Så för att ni ska gilla det ni läser, så tycker jag att ni kan säga vad ni vill läsa om. Och jag älskar att skriva åsiktsinlägg, så ni kan även ge exempel på något ni vill veta min åsikt om. Hoppas vi hjälper mig nu och kommenteras lite, puss Btw, har ni läst mitt inlägg om kroppar osv? Bläddra annars ner en bit!

Misslyckad kladdkaka...

Men som vanligt så räddar jag och Becca situationen. Denna gången med grädde och jordgubbar, fruktansvärt gott!


Alla är inte perfekt, inse för fan?

Ju mer pengar man har. Ju snyggare man är. Ju fler märkesläder man köper. Ju större bröst man har. Ju mer man visar både i "irl" och på internet, you name it, ju bättre är man?
 
I dagens samhälle så spelar utseéndet och "klass" en väldigt stor roll. Man beskriver inte längre en människa med "du vet den där snälla blonda tjejen som bor bakom hörnet vid banken" eller "killen som gillar att fiska i 7b".. Utan nu beskriver man människor genom deras figur och utseénde. Exempel "ja, men du vet blondinen lisa med ett par rediga bomber" eller "Kalle, mobboffret från grundskolan?" 
 
Det är dem med mycket pengar, dem snygga, dem "ytliga" som har flest vänner och likes på facebook. Det är dem som är taskiga mot allt och alla, som kritiserar allt och beteer sig som ett svin som alla vill va vänner med - "dem coola"
Medan dem som egentligen är snälla, generösa ochn inte pratar ont om någon går i korridoren själva - "töntarna"
Folk ger dem blickar och man märker på den ensamma människan hur den bara vill sjuknka genom jorden.
Varför är det så? Varför går människorna så mycket på utseende och andra saker? Är det ända in insisdan som spelar roll egentligen?
 
Jag tror ärligt, att människan har blivigt så fruktansvärt utseendekåta den senaste tiden. Folk tävlar om vem som har den snyggast tjejern med dem största brösen, tävlar om vem som ligger med flest människor & vem som har flest tjejer/killar på kroken. Förstår ni vad jag menar? Ju mer man har, desto bättre och populärara blir man.
Man är inte längre dum om man mobbar någon, man är cool och det stackars mobboffret förtjänar det, för att han/hon inte passar in.

Jag blir så fruktansvärt förbannad. Vem har bestämt att den snälla "mulliga" tjejen inte ska få ha några killar runt om sig? Hon kan va precis lika godhjärtad som alla andra. Men får hon sin chans att visa det? NEJ, för hon har inte killarnas "drömkropp."
ALLA, är precis lika fina. Oavsett hur man ser ut.  Säger inte att det är något fel på att ha stora bröst eller något liknande, men det blir såna tydliga skillnader på allt när man "jämför" en tjej med små bröst och en med stora.
Lägger en tjej ut "nakenbilder" där hon har push-up till hakan får hon tio så många likes än en normal bild. Bikinibler får också en mängd fler likes än vanliga, påklädda bilder.

Om vi tar facebook som exempel. Facebok är inte längre en sida där man lägger ut statusuppdateringar om vad man gör för stunden. Nu lägger man ut nakenbilder och söker uppmärksamhet, man skänker pengar genom att gilla en bild på enstackars cancer sjuk flicka, man "tävlar" om att bli Smålands finaste, det ligger konstiga människor under sängen eller i garderoben om man inte gillar och delar en bild. Fattar ni? Allt för att få uppmärksamhet, gillningar och annat trams som egentligen inte spelar någon roll?. Folk lägger ut bilder på vad som är "fint och inte"..
Jag såg en bild på fb för några dagar sedan. Då dem hade klippt ihop två bilder. Den ena bilden var på en tjej, som hade anorexia, hon var hur smal som helst och det såg ut att göra så ont. På den andra bilden va det en tjej, men mer muskler och en aning mullig. En mer "normal" stor kropp med andra ord. Under bilden stod det "detta är fint - inte detta". Det som var fint var den mulliga kroppen och det som inte va fint va bilden med den pinnsmala kroppen.
Varför ens göra en sån bild? VARFÖR? Tror folk att man själv väljer att få anorexia/bulimi? Sjukdomen kommer (tror jag) ifrån att man vill passa in och ha den där perfekta kroppen som alla killar jagar. Stora bröst, stor rumpa, vältränad kropp osv. Man väljer att banta, men man väljer inte att det ska gå så lång att man blir sjuk pga. det.
Istället för att klanka ner på dem stackars människor som inte är nöjda med sina kroppar och klaga på dem ännu mer, hjälp dem upp isället. Sluta lägg ut bilder på hur en kvinnokropp ska se ut och vara. Alla är fina på sitt sätt har lika stor rätt att stickt ut som alla andra. Jag blir så TRÖTT.
 
Tror nog att folk behöver växa upp och gå lite mer på insidan. Utsidan är inte allt.
 
// argtjej.96

Ut och sooola.

Nu ska jag lägga mig på studsmattan och sola. Tar nog med datorn, så kommr iaf något mer inlägg innan jag drar ut och träffar kompisar.

Btw, har ingen aning om vad det är för dag idag? Är det Onsdag eller Torsdag? buhu, helt galet. Love sommarlov ♥.


Mot hopptornet!


Förlåt för lång inlägg!

Man märker verkligen att det är sommarlov nu. Solen har börjat titta fram mer och mer på dagen. Man är ute längre och hittar på fler saker. Man sover länge på morgonen och inte en enda sekund om dagen går takarna till skolan. Precis så det ska vara med andra ord.

Nu ska jag snart gå ner och äta frukost, sen ska jag sätta mig i solen och plocka ogräs. Sen blir det att göra iordning på rummet och sen dra ut och träffa en massa folk. Kanske ta en runda till stranden och chilla, blir förhoppnings bra väder idag!


Var ju som sagt och red igår och jag känner mig väldigt stolt! Egentligen så är jag smårädd för hästar, att dem ska bitas, sparkas osv.. Men det gick faktiskt väldigt bra ändå.. Åkte av een gång & det va när det höll på att springa in i ett mål, så jag va tvungen att luta mig åt sidan. Hahahah, sjukligt kul va det iaf!
Sedan stack vi till hamnen och sist hamnade vi hos Natta och jag va väl hemma runt 10- halv 11.

Mot stallet!

Nu ska jag följa med Emma och Louise till stallet. Haha, låter helt cp att jag ska hänga med, men jag ska faktiskt det.. Rida ska jag med ;)
får väl se hur det går, uppdaterar nog senare.

puss :*

The typical svensken.


Rabarberpaj

Tjennaaaaaaaa bloggen, wassup?
Igår så var jag på solhem typ hela kvällen med en massa härlga människor, love.
Va hemma runt halv 1 & då somnade jag nästan direkt :) Vaknade vid 11 och har precis gjort en rabarberpaj som vi ska äta när pappa kommer, vilket han gör när som :')
Sen blir det att hjälpa till ute, klippa gräset osv. Sen vet jag inte redigt vad som händer, drar nog ut om det är någon social uteeeeee och sen ah, vet jag inte vad som händer.



kolla så goooooooooottt det ser ut, ♥

uppdateringen kanske blir lite sådär idag, men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, annars får ni ha en bra dag!


Hellre ärliga fiender än falska vänner


Nya blogg.se

Vad tycker ni om den nya designen på blogg.se?

Hm, vet inte redigt vad jag tycker, haha. Den verkar typ, dryg och otroligt svår att föstå. En aning krånglig också ;s
Hittar ingenting typ, menmen.. antar att man lär sig med tiden ;)

Påtal om dryg och krånlig, så kommer jag sakna min konstiga cp klass. Haha, vi har kanske inte den mest bästa sammanhållningen, men jag trivdes i dem & hur trött och sur man än blev med det, så kommer jag sakna alla något så fruktansvärt. 9cp ftw!



Nu ska jag byta om och sedan dra ut igeeeeeen, sommarlov ♥

PIZZA ♥

Nu drar jag till Rhodos och äter pizza med Micke, så fruktansvärt gutt!
Hihih, åt nyss en bit tårta sen igår med, mumma!

Galen kväll

Tjena mittbena.
Efter att släken hade varit här på fika, så stack jag till ljugnäs där Becca och Oskar befann sig. Vi va där i typ en kvart, innan vi gick mot Netto och mötte en himla massa människor. Gick vidare till hembyggsparken där typ alla var. Det var fruktansvärt roligt, har nog aldrig haft så kul :') Haha.
Var hemma vid havl ett och somnade nästan dirket. Idag vet jag inte vad som händer, antingen så blir det att ta det lugnt.. Eller så drar jag ut och inviger första sommarlovsdagen! Om man kan räkna denna dagen som det med tanke på att vi alltid är lediga lördagar ;)


Skolavslutning 2012 - bilder








Avslutningsmiddagen

Som sagt, igår så var jag ju på avslutningsmiddagen med alla nior och några åttor som serverade oss, maten var god och kvällen va bra.

Lite bilder, eller ja.. Det är bara på mig egetnligen, eftersom att jag inte tog några där, tyvärr.


Gårdagen outfit & facelook.



Skolavslutning 2012

Hemma efter skolavslutningen, skriver mer senare. Nu -> Fixa och dona tills ikväll, love ♥

Avslutningsmiddag.


Var på Avslutningsmiddag med alla nior förut, trevligt trevligt. Det var god mat & satt med roligt folk, hihi.
Till huvudrätt var det kycklig, rödvinsås och några potatis saker som va goda och till efterrätt var det browni med hallon och jordgubb, mumma!
Va hemma lite efter halv nio skulle jag tro och nu sitter jag framför Tv.n med Natta och Öberg. Blev lite ändrade planer så Öberg sov också här. Haha, imon sätter Natta klockan på FEM, här ska fixas och donas!

Nu ska vi våldta sängen, puss och godnatt!

AHAHAHAH


kul

En massa olika biiilder

Bildbomber fråååån de senaste dagarna!



Lite snea och sådär, lärarna gillar gottgott.










AHAHAHA, dör



HAHAHAHAHAH, skitkul

femkamp.

Idag i skolan så hade vi nior (som anmält oss) femkamp mot lärarna som ville va med.
Haha,kan säga att niorna regerade och vann, med utklassning. Det var en massa olika roliga grenar och jag fick grenen då man skulle leta efter en pingisboll i vatten och sedan en pasta bit i mjöl. Yeah, såg ut som jag vet inte vad efter :') Menmen, vad gör man inte för niorna? ;)

På ungefär alla lektioner idag så har vi fått fika och lärarna har sagt något om dem tre åren som har vairt.. Åh, kommer sakna park jättemycket i Höst, sakna klassen, lärarna, gemenskapen och själva skolan i sig. Trivs verkligen där.
Nu ska jag tillbaka till Solhem, puss!



På bildern är det, Tobbe, Emma och Ponts :')


don't regret anything you do, 'cause in the end it makes you who you are.


Med gay

Fick sluta 5 över ett idag, kan inte säga annat än att det va så sjukt underbart. Haha, dagen har varit en ända stor plåga, för har varit så fruktansvärt trött ):
Becca följde med mig hem & nu ska vi dra ner och äta. Sen vet jag inte vad som händer, puss!




LOVE.


Obsavera att statusenär sen igårkväll.

Döööö

Har en jävla stor det irriterande fluga och en mygga i mitt rum, så jobbigt. Har legat och läst i "skamfläck" sen 10-tiden, en otroligt bra bok som är skriven av sånna författare som har skrivit "14 år till salu". Dem två böckerna borde ni verkligen läsa! Är faktiskt lite besviken på mig själv, för jag vet att jag kommer vara helt slut imon med tanke på att klockan är halv tolv och jag är klarvaken.. Nä, nu ska jag faktiskt sova. Godnatt ;*

Dagens låt, love!



Så underbar.

Totalt död

Hej bloggen!
Är hemma nu inatt kommer jag garanterat sova som en STOCK. Finns inte ord för hur slut jag är, men så sjukt roligt har jag haft :') Båda dagarna.
Helgen har varit kanon bra & ja, tycker verkligen att vi ska göra om kvällen hos Mackan. Hihi, galet nice ♥

Nu kom jag nästan precis in efter att ha plockat ogräs.. så sitter med godispåsen, chipspåsen & dippen i högsta hugg.. tycker jag förtjänar det efter att inte ha sovit hemma något i helgen. Hihi.
Ikväll blir det nog att somna tidigt och förhoppningsvis, vakna pigg imon :')



Outfit of todaaaaaaaay




Hihih, detta är tidsinställt och när bilderna tog så vaaaaaar spegeln faktiskt skitig, vilket den inte är nu (a)

| Jeans - h&m | Tröja - Polen | Strumporna - Becca (a)
Nu har jag förövrigt bytt strumpor, hähä.

Hittade lite bilder sen gårdagen/natten/morgonen!






Lite bilder som är tagna från olika telefoner osv, ska som sagt be Frida och Alexandra om bilderna! :D
Snart så drar jag mig till Ålem, ska grilla och ha det mys med lite vänner, sover även där inatt, så ja.. Vi hörs imorgon, om jag inte gör tidsinställda såklart ;)

Home!

Kom hem för ca. en halv timme sen. Kom precis ut ur duschen eftersom att jag badade lite i Mönsterås ÄCKLIGA vatten. Avskyr verkligen att bada i Östersjön :((( Buhu.

Har iaf haft två superbra dagar, med nästan hela klassen. På något sätt har vi kommit varandra närmare, perfekt nu innan vi slutar (y) Vi badade bastu, åkte bananbåt, grillade, pratade och skrattade tills vi grät, superbra. Hihi, kommer sakna klassen när vi slutar, sjukt mycket!
Har tyvärr inga bilder än, men ska be och få dem bilderna som Frida och Alexandra tog.

Ikväll så blir det att grilla med lite vänner, så uppdateringen kommer inte bli så bra då heller.. Men kan göra något tidsinställt :)

Puss! :*


Såhär glad är jag nu, hihi. Love life. ♥

Min packning, hihi.

Känns som om jag ska flytta till Seglarholmen/Segelholmen? Men ska faktiskt vara borta en natt, i ett tält.. det kommer va kallt så ja, det behövs mycket kläder och sakar, hihi. Såklart godis och sånt med ♥

 + vinduvor, kex och bullar :D & en gräddfil...




Svar på kommentar!


En slinghätta, när man ska göra slingor så har man den så dem blir jämna och fina :D

Hååååååååååret.





På vissa ställen är slingorna tydligare än vad dem är på andra ställen & det blev ganska bra ändå med tanke på att vi bara hade en förpackning och jag egentligen behövde två!
Funderar på om jag ska slänga i en ljusare toning i hela håret och sen låta det va, eller om jag ska låta det vara redan nu.. Lutar mot att slänga i en toning så jag slipper oroa mig för att utväxten ska bli för lång.. men det blir antagligen inte förens på sommarlovet. Låter nog håret vila lite först!

Dagen har för övrigt varit bra!
Har höjt mig i hitils, som jag vet alltså - tre ämnen. Engelska, slöjd & musik. Trodde verkligen inte det!
Sa till mamma att jag skulle få IG, men slutbetyget i Musik blev VG och jag är otroligt glad! ♥
Efter skolan så åkte jag och Frida och handlade en massa onyttigt skit tills imon.. Chips, dipp, två energidrickor, 1,5 liter pepsi, godis, vindruvor, kex och bullar :') Kanon!
Ingen kan stoppa mig när jag rullar fram varning typ! men det ä GITT.

Nu ska jag duscha och senaaaaaaare ska jag packa klart + kolla på tv.
Som ni antagligen förstår så kommer bloggen lida något otroligt i helgen, men jag kommer uppdatera så mycket som möjligt när jag har tid, lovar! ♥

Snattade även Fridas mobild idag!

En bild får ni, men ni som känner mig vet att när Amanda har varit i farten såååååå är mobilen, webben, kameran full med egobilder :')

ny heaaaaaaader osv.

Va tycks?
tryck f5 om det inte syns, blev ingen outfit bild, hade verkligen inte tid att ta en idag!

Var iaf och åt på Thai Silk förut idag, så sjukligt gott ♥
Var ju inte lite mätt efter, har även lagt i lite slingor i håret.. En aning ljusare blev det, hiih.. Det kanske kommer en bild imon mop jag kan ta en bra, nu blir det att läsa!

Puss :*

snygg är jag, jao


2012-06-06 - Sveriges nationaldag.

På Fredag så blir det att åka till Seglarholmen med klassen. Ska faktiskt bli riktigt kul, ska sova där, grilla osv. Lär ju köpa med en massa godis osv. Mihih, så ja.. Idag ska jag kolla vad jag ska ha med mig och fixa det mesta.

Ikväll så blir det kanske att dra ut och äta med familjen, mamma och pappa firar bröllopsdag, så då ska vi ut.
Men fööööööörst - städa på rummet (a) dagens outfit kommer senare, puss ;*

Ut och plocka ogräs!

Nu blir det att dra på sig lite "sommarkläder" och gå ut för att plocka ogräs.. Senare blir det att packa.. Varför? Det skriver jag sen ;*

Puss!



Du har inte förlorat förens du har gett upp.

Ledig imon - Vanlig skoldag på Torsdag (roliga lektioner som, slöjd, hemkunskap, musik) - Seglarholmen med klassen mellan Fredag och Lördag och kanske andra roliga saker på Lördag. Skolan slutar nästa vecka, kan man klaga? NEJ.
Det kör vi en bild på!


fin lugg osv.

Godnatt! ♥

fiinfiina bilder! ♥





Finns inte ord för hur fin natta är!

Fler bilder kommer kanske imon.. OM ni vill se fler och kan visa det i kommentarefältet!

Goddnaatt!

Mot Stallet!

Som jag skrev i mitt första inlägg så kommer jag försöka att inte skriva så hemskt mycket om mina dagar, för det blir så långtrålogt att läsa.. Men idag så ska jaf följa med Natta upp till stallet och ta bilder på hennes foderhäst och henne, superkul :D!
Ska försöka få bilderna så jag kan lägga upp dem här! Nu ska jag gå ner och äta!


Söt och galet trött tjej, hihi.

Ny mascara ♥





Idag när mamma, pappa och Adam var i Kalmar så bad jag mamma köpa en ny mascara till mig & det var ju lika bra att köpa en som var vattenfast med tanke på att det är sommar och man snart kan bada i havet, haha.
Man vill ju inte se ut som ett spöke men samtidigt kunna ha smink på sig när man har badat!
Kanon! :)

Lyssna och njut!



Kan inget annat säga än att jag bokstavligt talat Ä-L-S-K-A-R dem här låtarna!
Så underbart fina, så demma går på replay idag och har gjort i några dagar, hihi!

Datan ska lämnas in imorgon..


Och som ni borde förstå så betyder det att jag inte kommer kunna blogga ett par dagar om jag inte får en lånedator. Vilket jag hoppas på!
Det är något i datorn som kommer emot fläkten ibland tror jag och ja, det låter om den och det kommer ut rök, vilket inte är bra. Så är det något fel så är det likabra att fixa det nu, så det inte går för långt.
Har inte ens haft den i ett år & den har redan varit inlämnad två gånger med imorgon, hur lyckas man?
Jaja, det blir nog bra tillslut.

Nu så ska jag sova, märkte förut när jag var ute med Ebba och tog bilder, att jag hade påsar under ögonen på VARENDA bild, ussssssssssssssch. Så hemskt, är svintrött.




SER NI?! så hemskt.

Så nu ska jag sova.. och försöka blogga så mycket som möjligt även när jag inte har data.. alltså på mobilen osv!

Ha en fortsatt bra kväll, puss!


Sommaren är påväg och snart här.. förhoppningsvis?




Outfit för daaaaagen.




| Svarta Jeans - Gina Tricot | Tröja - Gina Tricot | Linne under - Gina tricot |
Det var en Gina dag idag med andra ord!

Amandaalevinaa.blogg.se

Nu kör vi på en ny blogg!
Orkar helt ärligt inte på "lillablommorna.blogg.se" längre, så varför inte köra om helt från början och ja, göra denna bloggen 1000 gånger bättre? Hm, lite lättare och komma ihåg namnet också, så ja.. vi kör såhär och så får vi se vart det leder! Och såklart så hoppas jag att alla mina läsare + ganska många nya kommer fortsätta att följa min blogg?

Men med denna blogg, så ska jag försöka att inte göra så mycket inlägg om vad som händer om dagarna, utan lite annat också! Outfit bilder kommer det komma mer av, det kommer förhoppningsvis komma mer inlägg om åsikter och så sjukt många fler bilder!




Ha det bäst så hörs vi snart! ♥

RSS 2.0